För företag

Vi erbjuder tjänster inom bemanning & rekrytering till både små och stora företag.

  • En av fördelar med bemanning är kostnadseffektiviteten. Du betalar enbart för de faktiska arbetstimmar du är i behov av. Det är också den mest flexibla resurslösningen eftersom bemanning sker vid behov – under en arbetstopp, vilket är ett bra alternativ för arbetsgivare som vill hålla nere de fasta kostnaderna.

 

  • Rekrytering passar när ditt behov av personal är långsiktigt. Kanske har du också svårt att avgöra vilken kompetens det är ni söker eller saknar den tid som krävs för att genomföra en rekryteringsprocess. Våra rekryterare hjälper er genomföra hela rekryteringsprocessen från kravprofil fram till anställning och ger er tillgång till vårt nätverk. Vi garanterar en kvalitetssäkrad process som ger dig trygghet att rätt person för tjänsten presenteras

Våra specialområden för rekrytering och bemanning är inom lager, logistik och industri. Som kund hos oss kan du alltid få hjälp med att hitta rätt person för rätt uppdrag.

 

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi på ett kostnadseffektivt sätt kan hjälpa ditt företag.så hjälper vi dig med just era behov, och hittar en lösning för just er.